I N T E R N A T I O N A A L I N T E R N A T I O N A |
R E C E P T E N G A L E R I E
kleurrijke wereldgerechten |
I N T E R N A T I O N A A L I N T E R N A T I O N A |
||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
VITELOTTE AARDAPPELSALADE
4 p
![]() 1 k vitelotte-aardappels 75 g bacon (schijfjes) 50 g Danish blue 100 g cherry-tomaatjes 1/2 bosje peterselie 2 el balsamico-azijn 4 el olijfolie zout of peper Bereiding Spoel de aardappels schoon. Breng een pan licht gezouten water aan de kook en kook er de aardappels in (ca 15 minuten). Giet de aardappels af en laat ze afkoelen. Schil de aardappels en snijd ze in stukken/stukjes. Snijd de schijfjes bacon in stukjes of reepjes en rooster die in een droge pan met anti-aanbaklaag. Halveer de cherry-tomaatjes. Verkruimel de kaas. Klop een dressing van de olijfolie, de balsamico en zout en peper. Doe alle ingrediënten in een kom en meng ze. naar boven
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |