V
I
S
E
N
Z
E
E
V
R
U
C
H
T
E
N
V
I
S
E
N
Z
E
E
V
R
U
C
H
T
E
N
V
I
R E C E P T E N G A L E R I E
kleurrijke wereldgerechten
V
I
S
E
N
Z
E
E
V
R
U
C
H
T
E
N
V
I
S
E
N
Z
E
E
V
R
U
C
H
T
E
N
V
I
Internationaal
Landen:
Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland
______________
ZALM (1)
Aardappel-zalmschotel
Asperges met gerookte zalm, citroensabayon en zeekraal
Bagels met zalm
Bleekselderijsoep met gerookte zalm en dille
Blini's met gerookte zalm
Carbonara di salmone affumicata
Cichoree - Auflauf mit Lachs
Citroen risotto cakes met gerookte zalm
Creamy sprout, salmon and gnocchi gratin
Crostini met roomkaas en gerookte zalm
Erwten rucola citroenrisotto met zalm
Farfalle met gerookte zalm en grappa
Fiskisupa
Fylte pannekaker med rokelaks
Gebakken asperges op zalmcarpaccio
pagina
1
2
3
4
5
6
Home
Rubrieken:
Hapjes:
•
Appetizers
•
Tapas
Voorgerechten:
•
Starters
•
Soepen
Salades
Desserts
Gebak
______________
Fruit
Groenten
______________
•
Aardappels
•
Bonen
•
Brood
•
Granen
•
Linzen
•
Noedels
•
Pasta
•
Rijst
______________
Gevogelte:
•
Kalkoen
•
Kip
•
Diversen
______________
Vlees:
•
Lam
•
Rund
•
Varken
•
Diversen
______________
Eieren
Kazen
Vis/zeevruchten
______________
Noten en zaden
Paddenstoelen
______________
Dressings en
Sauzen
Kruiden en
Specerijen
______________
Specials
Termen en
technieken
Maten en
gewichten
Varia
Deze website
(introductie)
Reageren
______________