|
R E C E P T E N G A L E R I E
kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
U.S.A./Mexico, 4 p 1 kop "ranch dressing" 2 el tacokruiden (heet of mild) 3 koppen gekookte kip, afgekoeld en fijngesneden 4 koppen romainesla, grof gesneden 2 Roma-tomaten, in blokjes 1 komkommer, zaad verwijderd, in blokjes 1 kop maiskorrels 4 x lenteui, in ringetjes 450 g zwarte bonen 125 g cheddar, in blokjes van 1/2 cm 1/4 kop koriander, gehakt 1/2 limoen 1 kop tortillachips, geplet optioneel: pompoenzaden, getoast 1 avocado jalapeño Bereiding Meng in een kleine kom de ingrediënten voor de "ranchdressing". Klik hier voor het recept. Doe alle ingrediënten voor de salade in een grote kom. Voeg beetje bij beetje de dressing toe terwijl je de salade omschept. Breng de salade op smaak met zout en peper en serveer die vervolgens.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |