R E C E P T E N G A L E R I E | kleurrijke wereldgerechten
|
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
|
SWEET CORN PANCAKES
zoete maispannenkoekjes, 4 à 6 p., Canada
6 eieren, gesplitst 1/4 kop halfvolle melk 1 el zure room 1/3 kop bloem 1 tl baksoda 1 tl bakpoeder 1/2 kop mais (vers of diepvries) plantaardige olie
Bereiding
Splits de eieren. Mix of klop in een kom de eiwitten tot zachte pieken. Meng in een andere kom de eidooiers, de halfvolle melk en de zure room. Voeg geleidelijk de droge ingrediënten aan het eidooiermengsel toe. Vouw de eiwitten met een spatel voorzichtig door het mengsel. Schep er de maiskorrels behoedzaam door. Verhit op middelhoog vuur een beetje olie in een koekenpannetje met anti-aanbaklaag. Giet 1 el beslag per pannenkoek in het pannetje en laat dat wat uitvloeien. Bak de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin.
Info
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |