R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E

kleurrijke wereldgerechten



























































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland

______________
SMORREBROD MET EI EN GARNALEN
1 p. Denemarken





1 snee (Deens) roggebrood
boter
een paar blaadjes sla (lollo rossa)
1 ei, gekookt
100 g garnalen
een paar schijfjes tomaat
mayonaise
bieslook of dille
schijfjes citroen


Bereiding

Besmeer een verse, dikke snee roggebrood royaal met boter.

Leg wat blaadjes sla op het brood.
Snijd het gekookte ei in schijfjes.

Schik de schijfjes ei, de garnalen en de schijfjes tomaat op de sla.
Schep er wat mayonaise op.

Garneer met fijngeknipte bieslook of dille en schijfjes citroen.


Info


Garneer smorrebrood met een paar kleurrijke ingrediënten. Ze moeten natuurlijk qua smaak wel in het geheel passen.
Met eenvoudige maar zorgvuldige garnering -een radijsje, wat dille, een cornichon et cetera- geef je smorrebrood een luxe en aantrekkelijk aanzien.




naar boven
Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________