|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
100 g graankorrels, zie (info) 1 el bloem 1 ei 200 g (slag)room) 1 l water 1000 g yoghurt zout Bereiding Week de graankorrels 24 uur in koud water. Doe het water, de yoghurt en de room in een pan en meng ze. Voeg het ei en de bloem toe en tenslote het geweekte graan. Breng de inhoud van de pan onder voortdurend roeren aan de kook. Voeg zout naar smaak toe en laat de soep vervolgens op lage temperatuur en onder herhaaldelijk roeren 30 minuten garen. Gebruik volkoren graan, graan dat onbewerkt is en dan ook nog de kiem en de zemel bevat, die delen van de graankorrel waarin de meest goede voedingstoffen zitten. Dat kan voor dit recept behalve tarwe ook haver of rogge zijn.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |