|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
SACH MOAN CHAR TAPENG P'RANG
kip met asperge-roerbak, Cambodja
2 el water 1 el maizena 1 el sojasaus 1 el oestersaus 1 el suiker 2 el plantaardige olie 2 tenen knoflook, geperst 450 g kipfilet, dun gesneden 2 bosui, fijngesneden 450 g verse groene asperges, in stukjes van 2 1/2 cm gesneden 1/2 tl zwarte peper Bereiding Meng in een kommetje het water, de maizena, sojasaus, oestersaus en suiker. Verhit de wok op hoge temperatuur. Voeg, als de wok flink heet is, de olie, knoflook en de kipreepjes toe. Roerbak tot het kippenvlees gaar is. Voeg de bosui en de stukjes groene asperge toe en roerbak ze kort. Serveer het gerecht met rijst.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |