R E C E P T E N G A L E R I E
| kleurrijke wereldgerechten
|
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| varkensvlees op Caraibische wijze, 4 p 700 g varkensfilet 300 ml sinaasappelsap 250 g ananas, in blokjes 2 uien, in ringen gesneden 5 tenen knoflook, fijngehakt 2 chilipepers, in ringen verse gember (een stukje van 4 cm), geraspt 3 el honing 2 tl sesamolie zout Bereiding Spoel het varkensvlees onder de koudwaterkraan. Dep het vlees droog met keukenpapier. Meng de overige ingrediënten op het zout na en marineer er het vlees 4 à 5 uur in. Neem het vlees uit de marinade en leg het in een ovenschaal. Strooi er royaal zout over. Giet er de marinade bij en bedek de schaal met aluminiumfolie. Verwarm de oven voor op 180 C. Zet de schaal met het vlees in de oven en stel de baktijd in op 45 à 50 minuten. Verwijder het aluminiumfolie niet voor het einde van de baktijd.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |