R   E   C   E   P   T   E   N   G   A  L   E   R   I   E
 
kleurrijke wereldgerechten




































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland
______________

SABO
varkensvlees op Caraibische wijze, 4 p

700 g varkensfilet
300 ml sinaasappelsap
250 g ananas, in blokjes
2 uien, in ringen gesneden
5 tenen knoflook, fijngehakt
2 chilipepers, in ringen
verse gember (een stukje van 4 cm), geraspt
3 el honing
2 tl sesamolie
zout


Bereiding


Spoel het varkensvlees onder de koudwaterkraan.

Dep het vlees droog met keukenpapier.

Meng de overige ingrediënten op het zout na en marineer er het vlees 4 à 5 uur in.

Neem het vlees uit de marinade en leg het in een ovenschaal. Strooi er royaal zout over.

Giet er de marinade bij en bedek de schaal met aluminiumfolie.

Verwarm de oven voor op 180 C.

Zet de schaal met het vlees in de oven en stel de baktijd in op 45 à 50 minuten.
Verwijder het aluminiumfolie niet voor het einde van de baktijd.


Info













Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________