I
N
T
E
R
N
A
T
I
O
N
A
A
L
I
N
T
E
R
N
A
T
I
O
N
A
A
L
 I
N
T
E
R
N
R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E

kleurrijke wereldgerechten
I
N
T
E
R
N
A
T
I
O
N
A
A
L
I
N
T
E
R
N
A
T
I
O
N
A
A
L
I
N
T
E
R
N
Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland

______________
RUCOLA - VENKELSALADE MET KERSEN, GEITENKAAS EN WALNOTEN
4 p ., bijgerecht/lunchgerecht,  internationaal





125 g rucola
1 (kleine) venkelknol
300 g ontpitte kersen
200 g geitenkaas
100 g gepelde walnoten
2 el walnootolie
2 el honing
2 el witte balsamico
zout en peper

voor de garnering;
wat (niet al te fijn) gesneden bieslook

optioneel:
sneetjes geroosterd wit casinobrood


Bereiding


Schaaf de venkel in dunne plakjes (mandoline).
Verbrokkel de geitenkaas grof.
Klop een dressing van de notenolie, balsamico, honing en zout en peper naar smaak.

Maak vier bordjes op met de rucola, geschaafde venkel, kersen, verbrokkelde geitenkaas  en walnoten.
Giet de dressing over de salade en garneer die met bieslook.

Geef er (optioneel) geroosterd casinobrood bij.


Info











naar boven






kersen ontpitten
geitenkaas verbrokkelen
dressing maken



pesto ontdooien



pistachenoten pellen
coulis maken
rozenblaadjes zoeken
Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________