I N T E R N A T I O N A A L I N T E R N A T I O N A A L I N T E R N |
R E C E P T E N G A L E R I E
kleurrijke wereldgerechten |
I N T E R N A T I O N A A L I N T E R N A T I O N A A L I N T E R N |
||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
4 p ., bijgerecht/lunchgerecht, internationaal ![]() 125 g rucola 1 (kleine) venkelknol 300 g ontpitte kersen 200 g geitenkaas 100 g gepelde walnoten 2 el walnootolie 2 el honing 2 el witte balsamico zout en peper voor de garnering; wat (niet al te fijn) gesneden bieslook optioneel: sneetjes geroosterd wit casinobrood Bereiding Schaaf de venkel in dunne plakjes (mandoline). Verbrokkel de geitenkaas grof. Klop een dressing van de notenolie, balsamico, honing en zout en peper naar smaak. Maak vier bordjes op met de rucola, geschaafde venkel, kersen, verbrokkelde geitenkaas en walnoten. Giet de dressing over de salade en garneer die met bieslook. Geef er (optioneel) geroosterd casinobrood bij.
naar boven kersen ontpitten geitenkaas verbrokkelen dressing maken pesto ontdooien pistachenoten pellen coulis maken rozenblaadjes zoeken
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |