![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland _____________ |
QUESADILLAS
cake, Honduras ![]() 1 1/2 kop margerine 3 koppen witte suiker 2 koppen gezeefde bloem 1 kop rijstbloem 1 el bakpoeder 6 eieren op kamertemperatuur 2 koppen lauwwarme melk 2 koppen parmezaan, geraspt 1/2 kop suiker 1/4 kop bloem 1/4 kop sesamzaad Verwarm de oven voor (175 C). Vet een lage glazen ovenschaal in en bestooi die licht met bloem. Klop in een ruime kom de margerine en 3 koppen suiker schuimig. Voeg één voor één de eieren toe. Mix ze goed. Meng de 2 koppen bloem, de rijstbloem en het bakpoeder. Voeg het mengsel afwisselend met de melk aan het margerine-suikermengsel toe. Roer er de geraspte kaas door. Doe de massa over in de ovenschaal. Meng de 1/2 kop suiker, 1/4 kop bloem en het sesamzaad. Strooi het mengsel gelijkmatig over het beslag in de ovenschaal. Bak de quesadillas ca 45 minuten in de voorverwarmde oven. De cake is gaar als een prikker die je er in het midden insteekt, schoon uitkomt. Laat de cake helemaal afkoelen en snijd die dan in vierkantjes. Hondurese quesadillas verschillen sterk van de hier bekendere Mexicaanse quesadillas. In Honduras wordt met enchiladas een specifiek Hondurese cake bedoeld, in Mexico staat het woord voor een gevulde tortilla. |
Home Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |