![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
PULLED PORK slow cookerrecept "uit elkaar getrokken" varkensvlees, 8 p., Amerika ![]() 1 ui 1/2 kop ketchup 1/3 kop ciderazijn 1/4 kop bruine suiker 1/4 kop tomatenpuree 2 el zoete papirka 2 el Worcestershire sauce 2 el mosterd 1 1/2 tl zout 1 1/4 tl versgemalen zwarte peper 2 k varkensschouder zonder bot optioneel: 1/2 à 1 tl chilipoeder Bereiding Doe de ui, ketchup, azijn, bruine suiker, tomatenpuree, paprika, Worcestershire sauce, mosterd, zout en peper en (optioneel) chilipoeder in de slow-cookerpan en meng ze al roerend. Leg het stuk varkensvlees op het mengsel in de pan en schep het er overheen. Plaats het deksel op de slowcooker. Laat het vlees op lage stand (stand 1) garen tot het volkomen mals is (8 à 10 uur). Neem het vlees uit de pan en leg het in een grote kom. Zet de slowcooker op stand 2 en plaats er het deksel op. Laat de achtergebleven saus indikken en wat reduceren. Trek, terwijl de saus kookt, met 2 vorken het varkensv lees uit elkaar.<2br> Doe het "gerafelde" varkensvlees terug in de slowcookerpan en meng het ermee. Laat het vlees op hoge stand en mét het deksel op de pan weer op temperatuur komen. Enkele suggesties. Snijd broodjes doormidden en beleg de onderste helft met pulled pork en andere ingrdiënten indien gewenst zoals "pickle"s of serveer pulled pork met friet. ![]()
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |