R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E

kleurrijke wereldgerechten

























































































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland
______________
PULLED PORK
slow cookerrecept
"uit elkaar getrokken" varkensvlees, 8 p., Amerika





1 ui
1/2 kop ketchup
1/3 kop ciderazijn
1/4 kop bruine suiker
1/4 kop tomatenpuree
2 el zoete papirka
2 el Worcestershire sauce
2 el mosterd
1 1/2 tl zout
1 1/4 tl versgemalen zwarte peper
2 k varkensschouder zonder bot

 optioneel:
1/2 à 1 tl chilipoeder


Bereiding


Doe de ui, ketchup, azijn, bruine suiker, tomatenpuree, paprika, Worcestershire sauce, mosterd, zout en peper en (optioneel) chilipoeder in de slow-cookerpan en meng ze al roerend.
Leg het stuk varkensvlees op het mengsel in de pan en schep het er  overheen.

Plaats het deksel op de slowcooker. Laat het vlees op lage stand (stand 1) garen tot het volkomen mals is (8 à 10 uur).

Neem het vlees uit de pan en  leg het in een grote kom.

Zet de slowcooker op stand 2 en plaats er het deksel op. Laat de achtergebleven saus indikken en wat reduceren.

Trek, terwijl de saus kookt, met 2 vorken het varkensv lees uit elkaar.<2br>
Doe het "gerafelde" varkensvlees terug in de slowcookerpan en meng het ermee. Laat het vlees op hoge stand en mét het deksel op de pan weer op temperatuur komen.

Enkele suggesties.
Snijd broodjes doormidden en beleg de onderste helft met pulled pork
en andere ingrdiënten indien gewenst  zoals "pickle"s of serveer pulled pork met friet.






Info















naar boven
Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________