![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
(SLOW COOKERRECEPT) "uit elkaar getrokken" kip, USA, ![]() 1 k kipfilet 1 kop (240 ml) (smoked) BBC-sauce (zie info) 1/4 kop bruine suiker 1 el worchestershiresauce 1 el rode wijnazijn 1/4 kop olijfolie 2 el italiaanse kruiden 1 teen knoflook, geperst zout en peper naar smaak Bereiding Doe de olijfolie in een kom en roer er de Italiaanse kruiden en de geperste knoflook door. Voeg de BBQ-sauce, de worcestershiresauce, de wijnazijn en de bruine suiker toe en meng ze met het Italiaanse kruidemengsel. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep/schenk het mengsel in de slow cooker en leg er vervolgens de kipfilets in. Stel de slow cookertijd in op stand 1 (de lage stand) en de garingstijd op 4 uur. Neem de kipfilets uit de pan en trek ze met 2 vorken in draderige stukjes. Doe de in de pan achtergebleven saus over in een tamelijk brede pan en zet die op het fornuis. Laat de saus op middelhoge temperatuur indikken tot ze enigszins stroperig wordt of tot ze de gewenste dikte heeft bereikt. Voeg de pulled chicken aan de pan met ingedikte saus toe, meng ze en laat het vlees weer op temperatuur komen. Pulled chicken is op verschillende manieren te serveren: als onderdeel van een maaltijd, als beleg op een broodje, als vulling voor een tortilla et cetera. gewoonlijk in combinatie met diverse bijgerechten als sla en "pickels" (ingemaakt augurken, uitjes et cetera). Amerikaanse BBQ-sauce is gemakkelijk verkrijgbaar maar je kunt die ook zelf bereiden. Klik hier voor het recept.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |