R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E

kleurrijke wereldgerechten



























































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland
______________
PAPAS CHORREADAS

aardappels met een room-kaassaus, 6 p., Colombia





8 middelgrote rode aardappels, gedeeltelijk geschild
1 kippenbouiilontablet
1 el boter
1 el pantaardige olie
1 1/2 kop tomaatblokjes
3 bosuitjes in stukjes van 5 centimeter
1/4 tl knoflookpoeder
1/4 tl komijn
zout en peper naar smaak
1 kop slagroom
1 el koriander, fijngehakt
1 kop mozzarella, geraspt


Bereiding


Doe de aardappels en het bouillontablet in een ruime pan. Gebruik een groentenbouillontablet als je het vegetarische wilt houden.
Voeg ruim water toe en breng het geheel aan de kook.
Kook de aardappels tot ze gaar zijn.

Terwijl de aardappels koken.....
Verhit op middelhoog vuur de boter en de olie in een koekenpan.
Voeg de uien en de tomaatblokjes toe en bak ze een minuut of 7.

Voeg knoflookpoeder, komijn en zout en peper toe  en ga door met bakken (ca 2 minuten).

Voeg de room, de koriander en de kaas toe. Meng ze goed.
Draai het vuur laag en laat de pan op het formuis staan tot de kaas gesmolten is ( ca 3 minuten).

Giet de gegaarde aardappels af en doe ze in een serveerschaal.
Giet er de saus over.

Heet serveren.


Info













naar boven
Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________