|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
PAPAS CHORREADAS
aardappels met een room-kaassaus, 6 p., Colombia 8 middelgrote rode aardappels, gedeeltelijk geschild 1 kippenbouiilontablet 1 el boter 1 el pantaardige olie 1 1/2 kop tomaatblokjes 3 bosuitjes in stukjes van 5 centimeter 1/4 tl knoflookpoeder 1/4 tl komijn zout en peper naar smaak 1 kop slagroom 1 el koriander, fijngehakt 1 kop mozzarella, geraspt Doe de aardappels en het bouillontablet in een ruime pan. Gebruik een groentenbouillontablet als je het vegetarische wilt houden. Voeg ruim water toe en breng het geheel aan de kook. Kook de aardappels tot ze gaar zijn. Terwijl de aardappels koken..... Verhit op middelhoog vuur de boter en de olie in een koekenpan. Voeg de uien en de tomaatblokjes toe en bak ze een minuut of 7. Voeg knoflookpoeder, komijn en zout en peper toe en ga door met bakken (ca 2 minuten). Voeg de room, de koriander en de kaas toe. Meng ze goed. Draai het vuur laag en laat de pan op het formuis staan tot de kaas gesmolten is ( ca 3 minuten). Giet de gegaarde aardappels af en doe ze in een serveerschaal. Giet er de saus over. Heet serveren. |
Home Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |