|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
PANDEBONO
Colombiaanse kaasbroodjes,12 stuks 2/3 kop cassave- of yucameel 1/2 kop masarepa (voorgekookt maismeel) 1 kop Colombiaanse queso fresco (verse kaas) 1 1/4 kop feta 1 groot ei zelf queso fresco (verse kaas) bereiden? klik hier voor het recept Verwarm de oven voor (200 C). Doe het cassave- of yucameel, de kaas en de masarepa in de foodprocessor en laat ze door het apparaaat mengen. Voeg terwijl het apparaat nog loopt langzaam het ei toe. Leg als het ei helemaal opgenomen is het mengsel op je werkplek en verdeel het in 12 gelijke stukken. Vorm balletjes van de stukken kaasdeeg. Leg de balletjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de voorverwarmde oven tot hun bovenkant goudkleurig is (15 à 20 minuten). Warm serveren. Lekker bij het ontbijt en als snack voor de rest van de dag.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |