R  E  C  E  P  T  E  N  G  A  L  E  R  I  E

kleurrijke wereldgerechten



























































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland

______________
PANDEBONO

Colombiaanse kaasbroodjes,12 stuks

2/3 kop cassave- of yucameel
1/2 kop masarepa (voorgekookt maismeel)
1 kop Colombiaanse queso fresco (verse kaas)
1 1/4 kop feta
1 groot ei

zelf queso fresco (verse kaas) bereiden?
klik hier voor het recept


Bereiding


Verwarm de oven voor (200 C).

Doe het cassave- of yucameel, de kaas en de masarepa in de foodprocessor en laat ze door het apparaaat mengen.
Voeg terwijl het apparaat nog loopt langzaam het ei toe.
Leg als het ei helemaal opgenomen is het mengsel op je werkplek en verdeel het in 12 gelijke stukken.
Vorm balletjes van de stukken kaasdeeg.

Leg de balletjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de voorverwarmde oven tot hun bovenkant goudkleurig is (15 à 20 minuten).
Warm serveren.

Lekker bij het ontbijt en als snack voor de rest van de dag.


Info














naar boven
Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________