R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E

kleurrijke wereldgerechten




































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland

______________
OTBIVNAYA
steak, 2 p., Rusland





4 runder- of varkensfilets van ruim 1 cm dik
2 el bloem
1 el boter
1 kop bosui, in middelgrote stukjes gesneden
225 g champignons
een beetje tijm
2 tenen knoflook, geperst
1 kop warm bier
zout en zwarte peper
peterselie, naar smaak


Bereiding


Klop het vlees met een vleeshamer plat om het wat malser te maken.
Smelt de boter in een koekenpan en bak de filets 2 à 3 minuten aan iedere kant. Leg de aangebakken filets op een bord.

Doe de bosui, de knoflook, de tijm en de in schijfjes gesneden champignons in de koekenpan en bak ze tot de uien glazig zijn.

Leg de filets op de gebakken groenten en giet er het bier over.
Breng het geheel aan de kook en draai vervolgens het vuur laag.
Zet een deksel op de pan en laat het geheel sudderen tot het vlees gaar is (ca 10 minuten).
Geef er aardappels of pasta en een groente bij.


Info














Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________