|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| steak, 2 p., Rusland 4 runder- of varkensfilets van ruim 1 cm dik 2 el bloem 1 el boter 1 kop bosui, in middelgrote stukjes gesneden 225 g champignons een beetje tijm 2 tenen knoflook, geperst 1 kop warm bier zout en zwarte peper peterselie, naar smaak Bereiding Klop het vlees met een vleeshamer plat om het wat malser te maken. Smelt de boter in een koekenpan en bak de filets 2 à 3 minuten aan iedere kant. Leg de aangebakken filets op een bord. Doe de bosui, de knoflook, de tijm en de in schijfjes gesneden champignons in de koekenpan en bak ze tot de uien glazig zijn. Leg de filets op de gebakken groenten en giet er het bier over. Breng het geheel aan de kook en draai vervolgens het vuur laag. Zet een deksel op de pan en laat het geheel sudderen tot het vlees gaar is (ca 10 minuten). Geef er aardappels of pasta en een groente bij.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |
---|