R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E

kleurrijke wereldgerechten




























































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland
______________
 MORISQUETA TOSTADA
gebakken rijst met garnalen en chorizo, 4 à 6 , Filipijnen





400 g rijst
2 eieren
400 g garnalen, gepeld
200 g chorizo, in blokjes
1 ui, fijngesneden
1 bosuitje, fijngesneden
4 el sojasaus
2 tenen knoflook, geperst
1 chilipeper, fijngesneden
plantaardige olie


Bereiding


Verhit wat olie in een koekenpan en roerbak er de stukjes, ui, peper en knoflook in (ca 5 minuten).

Voeg de blokjes chorizo toe en roerbak ze mee (ca 5 minuten).

Voeg de garnalen toe en roerbak ze mee (ca 2 minuten).
Voeg de gekookte rijst toe en roerbak die mee (ca 5 minuten).

Roer er de sojasaus door.

Roer in een andere pan de eieren tot scrambled eggs.
Schep de scrambled eggs door het garnalen-rijstmengsel.

Serveer morisquata tostada in kommen.

Garneer met fijngehakte bosui.


Info















naar boven
Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________