|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
gebakken rijst met garnalen en chorizo, 4 à 6 , Filipijnen 400 g rijst 2 eieren 400 g garnalen, gepeld 200 g chorizo, in blokjes 1 ui, fijngesneden 1 bosuitje, fijngesneden 4 el sojasaus 2 tenen knoflook, geperst 1 chilipeper, fijngesneden plantaardige olie Bereiding Verhit wat olie in een koekenpan en roerbak er de stukjes, ui, peper en knoflook in (ca 5 minuten). Voeg de blokjes chorizo toe en roerbak ze mee (ca 5 minuten). Voeg de garnalen toe en roerbak ze mee (ca 2 minuten). Voeg de gekookte rijst toe en roerbak die mee (ca 5 minuten). Roer er de sojasaus door. Roer in een andere pan de eieren tot scrambled eggs. Schep de scrambled eggs door het garnalen-rijstmengsel. Serveer morisquata tostada in kommen. Garneer met fijngehakte bosui.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |