|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| spinazie in kokosmelk, 4 p., Tanzania 500 g spinazie, vers of diepvries 250 ml kokosmelk 60 g ghee of geklaarde boter 1 ui, in stukjes 1 tomaat, in blokjes 1 tl currypoeder Bereiding Was de spinazie grondig indien nodig. Breng in een ruime pan de kokosmelk aan de kook. Kook de (verse) spinazie 5 minuten in de kokosmelk. laat de spinazie vervolgens goed uitlekken. Bewaar de kokosmelk. Verhit de ghee of boter in een koekenpan en bak er de ui, tomaat en het currypoeder 5 minuten in. Voeg de gekookte verse spinazie of de ontdooide diepvriesspinazie én de kokosmelk toe. Meng alle ingrediënten goed en laat het mengsel nog 15 minuten op laag vuur staan. Heet serveren met rijst en gebakken vis.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |
---|