|
R E C E P T E N G A L E R I E
kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
4 p., Filipijnen 1 grote rijpe maar stevige mango, julienne gesneden 1 grote Romatomaat, pulp verwijderd, vruchtvlees in blokjes gesneden 1/2 kleine rode ui, in blokjes gesneden ca 20 blaadjes koriander, grof gehakt 1/4 kop azijn 3 el vissaus 1 tl (canola)volie 1 el suiker 1/4 tl versgemalen zwarte peper Bereiding Doe de azijn, vissaus en olie in een kom en meng ze. Voeg de suiker en de peper toe en klop met een garde tot de suiker is opgelost. Meng in een andere kom de mango, tomaat, rode ui en koriander. Schenk er de dressing over en schep de ingrediënten voorzichtig om tot ze allen met de dressing bedekt zijn. Zet de salade afgedekt met folie in de koelkast en laat de smaken enige tijd intrekken.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |