|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
KRUCHENYKY
MET BOSPADDENSTOELEN.
rolletjes met paddenstoelen gevuld varkensvlees,
Oekraïne
650 g varkenslende 450 g bospaddenstoelen, schoongemaakt en klein gesneden 2 uien, in kwart ringen 2 eieren, hardgekookt 1 à 1 1/2 kop mozzarella, geraspt 1 kop slagroom zout en gemalen zwarte peper naar smaak zoonebloem- of olijfolie bereiding Verhit op matige temperatuur een paar eetlepels olie in een koekenpan en bak er de kwartringen ui in tot ze wat kleur hebben. Roer zo nu en dan. Voeg de paddenstoelen toe en bak ze samen met de uien tot het vocht van de paddenstoelen helemaal verdempt. Doe de uien en paddenstoelen in een kom. Pel de hardgekookte eieren, hak ze in stukjes en doe ze eveneens in de kom. Voeg ook de geraspte kaas toe en meng de in de kom verzamelde ingrediënten. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Snijd het varkensvlees in repen van ca 8 mm dik en klop die met een vleeshamer tot rechthoekige lapjes die breed en lang genoeg zijn om er een paar eetlepels vulling in op te kunnen rollen. Leg een lapje varkensvlees op je werkplek met één van de korte kanten naar je toe. Schep 2 eetlepels vulling vooraan op het lapje en rol dat met insluiting van de vulling op. Sluit het rolletje met één of een paar prikkers. Ga zo door. Verhit op matige temperatuur wat olie in een koekenpan en bak er de rolletjes in verschillende partijen in tot ze aan alle kanten kleur hebben en goed doorgaard zijn (afhankelijk van de dikte van de rolletjes 10 à 15 mnuten). naar boven
aHome | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ 15 minuten. |