R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E

kleurrijke wereldgerechten



























































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland

______________
KRUCHENYKY MET BOSPADDENSTOELEN.

rolletjes met paddenstoelen gevuld varkensvlees, Oekraïne

650 g varkenslende
450 g bospaddenstoelen, schoongemaakt en klein gesneden
2 uien, in kwart ringen
2 eieren, hardgekookt
1 à 1 1/2 kop mozzarella, geraspt
1 kop slagroom
zout en gemalen zwarte peper naar smaak
zoonebloem- of olijfolie


bereiding

Verhit op matige temperatuur een paar eetlepels olie in een koekenpan en bak er de kwartringen ui in tot ze wat kleur hebben. Roer zo nu en dan.
 
Voeg de paddenstoelen toe en bak ze samen met de uien tot het vocht van de paddenstoelen helemaal verdempt. Doe de uien en paddenstoelen in een kom.
Pel de hardgekookte eieren, hak ze in stukjes en doe ze eveneens in de kom.
Voeg ook de geraspte kaas toe en meng de in de kom verzamelde ingrediënten. Breng het mengsel op smaak met zout en peper.

Snijd het varkensvlees in repen van ca 8 mm dik en klop die met een vleeshamer tot rechthoekige lapjes die breed en lang genoeg zijn om er een paar eetlepels vulling in op te kunnen rollen.

Leg een lapje varkensvlees op je werkplek met één van de korte kanten naar je toe. Schep 2 eetlepels vulling vooraan op het lapje en rol dat met insluiting van de vulling op. Sluit het rolletje met één of een paar prikkers.
Ga zo door.

Verhit op matige temperatuur wat olie in een koekenpan en bak er de rolletjes in verschillende partijen in tot ze aan alle kanten kleur hebben en goed doorgaard zijn (afhankelijk van de dikte van de rolletjes 10 à 15 mnuten).


Info
















naar boven
aHome

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________
15 minuten.