|
R E C E P T E N G A L E R I E
kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
KRUCHENYKY
MET AARDAPPEL, SPEKJES EN KAAS
gevulde kiprolletjes, Oekraïne
100 g buikspek of spekblokjes 500 g aardappel 150 g harde kaas 50 g boter 500 g kipfilet zout en versgemalen zwarte peper naar smaak gemalen rode peper, naar smaak zure room, naar smaak bereiding Spoel de kipfilets en dep ze droog met keukenpapier. Snijd de filets in lange repen en sla ze met een vleeshamer plat. Meng een hoeveelheid zout, zwarte peper en rode peper en wrijf er de repen kip mee in. Hak het buikspek fijn, rasp de harde kaas en laat de boter smelten. Meng het buikspek, de geraspte kaas, de zure room en de gesmolten boter. Verdeel de vulling over de repen kip. en rol die op. Zet de eindstukjes met een prikker vast. Verwarm de oven voor (180 C) Schil de aardappels en snijd ze in blokjes.Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er de aardappelblokjes en de kiprolletjes op. Schuif de bakplaat de oven in en bak de kiprolletjes en blokjes aardaoppel 40 à 45 minuten. Verwijder de prikkers. Serveer de kruchenyky en de aardappelblokjes met een groente of salade. naar boven |
Home Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |