i
n
t
e
r
n
a
t
i
o
n
a
a
l
i
n
t
e
r
n
a
t
i
o
n
R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E

kleurrijke wereldgerechtenn
I
N
T
E
R
N
A
T
I
O
N
A
A
L
I
N
T
E
R
N
A
T
I
O
N
 
 KIPPENPASTEI MET CHORIZO
6 p





1 rol bladerdeeg
3 kipfilets
60 g chorizo
1 k verse spinazie
3 tenen knoflook
6 takjes estragon
20 cl melk
4 eieren
olijfolie
peper en zout


Bereiding


Doe wat olie in een pan en verhit die.
Schroei het vlees op hoge temperatuur dicht (1 minuut per kant).
Draai het vuur vervolgens laag en laat de filets 10 minuten garen. Keer ze zo nu en dan om.
Was de spinazie (goed uit laten lekken) en hak die grof.
Doe de spinazie met de geperste knoflook en een pan met wat olie. laat de spinazie slinken. Snijd de kipfilets en de chorizo in stukjes.
Bekleed een ronde ovenschaal of een rond bakblik met bladerdeeg.
Schep er de spinazie, de kip en de chorizo op.

Klop de eieren los met de melk, de fijngeknipte estragon en zout en peper en schenk het mengsel over de taart.
Bak de pie 30 à 35 minuten in een op 180 C voorverwarmde oven.
Laat de taart op een bord glijden en snijd haar in punten. Warm serveren.


Info