|
R E C E P T E N G A L E R I E
kleurrijke wereldgerechten |
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| komkommersalade, 4 p.,India 1/2 rode ui, fijngesneden 2 koppen kerstomaatjes, gehalveerd 1 komkommer, in blokjes/stukjes. 1 grote wortel, geschild en julienne gesneden 4 radijzen (optioneel), in dunne schijfjes 1 jalapeñopeper, zaad en zaadlijsten verwijderd..... vruchtvlees fijngesneden 1/4 kop versgehakte koriander 2 el versgeperst citroensap 1/8 tl zout of naar smaak 1/4 tl versgemalen zwarte peper of naar smaak 1/4 tl gemalen komijn (optioneel) Bereiding Doe de gesneden groente (ui, kerstomaatjes,komkommer, radijzen en jalapeñopeper) in een kom en breng het geheel op smaak met koriander, komijn, citroensap en zout en peper.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |
---|