|
R E C E P T E N G A L E R I E
kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
tonijn in pittige ketjapsaus, 4 p., Indonesië 4 tonijnfilets ( ca 500 g), 1 teen knoflook, geperst 3 el zonnebloemolie 3 dl ketjap manis sap van 2 limoenen 1 rode ui, gesnipperd 1 grote tomaat, in blokjes 2 rawits, in dunne ringetjes gesneden Bereiding Verhit de olie in een koekenpan en en bak er de tonijnfiilets 2 minuten aan ieder kant in. Houd ze warm in aluminiumfolie. Doe het teenje knoflook in de warme koekenpan, bak het even glazig en voeg dan meteen de ketjap en het limoensap toe. Breng ze aan de kook. Neem de pan van het fornuis en roer de uisnippers, de blokjes tomaat en de peperringetjes door de ketjap-citroensaus. Snijd de vis in kleinere plakken en schik ze op een serveerschaal. Giet er de saus over. Seerveer er witte rijst bij en één of meerdere groenten.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |