![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
R E C E P T E N G A L E R I E | kleurrijke wereldgerechten
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| 2 p., Australië ![]() 500 g kipfilet 1/4 kop hoisinsaus 1 el verse gember, heel fijn gesneden of geraspt 1 el sesamolie 1 el rijstazijn 1 el sesamzaad Bereiding Snijd de kipfilet in blokjes van 3 à 4 centimeter. Meng in een middelgrote kom de hoisinsaus, gember, sesamolie en rijstazijn. Reserveer 2 eetlepels van dit mengsel. Die zijn voor het bestrijken van de kebabs tijdens de garing. Voeg de blokjes kipfilet aan de kom met de saus toe en meng ze ermee. Bedek de kom met plasticfolie en zet die in de koeling. Verhit de barbecue of grill tot op middelhoge temperatuur. Rijg de blokjes kip aan metalen op houten vleespennen. Laat houten pennen van te voren water opzuigen zodat ze niet verbranden tijdens de verdere bereiding. Barbecue of grill de kebabs tot ze gaar zijn. Bestrijk de kebabs tijdens het garen een paar keer met de gereserveerde saus en draai de kebabs regelmatig een kwartslag, De te verwachten gaartijd is circa 8 minuten. Dit is slechts een indicatie. Controleer of de kebabs rond die tijk ook werkelijk helemaal doorgegaard zijn. Strooi wat sesamzaad over de gegaarde kebabs.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |