|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
|
||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenïa Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
4 p., Rusland 900 g heilbotfilet 225 g zure room 2 middelgrote appels 2 el peterseliewortel 2 el mosterd 2 el geraspte mierikswortel 1 el citroensap fijngehakt peterselieblad zout naar smaak Bereiding Breng 3 koppen water met 1/3 el zout en 2 el peterseliewortel aan de kook. Doe de visfilets in het kokende water en draai het vuur laag. Kook de vis tot ze gaar is (10 à 15 minuten). Schil en rasp de appels. Meng de rasp met de mosterd, mierikswortel, zout, citroensap en zure room. Verdeel de vis over 4 borden en schep er het appel-zure roommengsel over. Garneer met fijngehakt peterselieblad. Serveer de vis met een aardappel-, rijst- of pastagerecht. Neem tarbot als je niet aan heilbot kunt komen of een andere soort vette vis. |
Home Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |