i
n
t
e
r
n
a
t
i
o
n
a
a
l
i
n
t
e
r
n
a
t
i
o
n
R  E  C  E  P  T  E  N  G  A  L  E  R  I  E
kleurrijke wereldgerechten
I
N
T
E
r
N
A
T
I
O
N
A
A
L
I
N
T
E
R
N
A
T
I
O
N
Internationaal

Landen:


Afghanistan
Algerije
Argentinië
Australië
België
Brazilie
Bulgarije
Canada
Caraïben
Chili
China
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Griekenland
Guatemala
Hongarije
Ierland
India
Indonesië
Iran
Israël
Italië
Japan
Kazachstan
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Noorwegen
Oostenrijk
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Tanzania
Thailand
Tibet
Tjechië
Turkije
Tunesië
Venezuela
U.S.A.
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland
 -  GEKRUIDE PEREN MET GRANAATAPPEL  -

dessert, 4 p., internationaal





 4 peren
1 granaatappel
1 el citroensap
2 el lichtbruine suiker
1/4 tl nootmuskaat
1/2 tl kaneelpoeder
2 el fijngehakte amandelen
verse munt

verder:
een zachte kaas naar keuze

Bereiding


Schil de peren. Verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in schijfjes.
Doe de schijfjes peer en de granaatappelzaden in een kom en sprenkel er het citroensap over. Schep het fruit voorzichtig om.

Meng in een kommetje de bruine suiker, de nootmuskaat en het kaneelpoeder. Strooi het mengsel over het fruit en schep het weer voorzichtig om.

Zet de kom afgedekt met plastic folie in de koelkast. Laat de smaken gedurende 1 uur intrekken.
Schik het fruit op bordjes en garneer het dessert met fijngehakte amandelen en blaadjes munt.
Vul het fruit aan met een paar stukjes of repen zachte kaas, zoals
brie of camembert.


Info








Home

Rubrieken:

Hapjes:
•  Tapas
•  Appetizers

Voorgerechten:
•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

•  Groenten
•  Fruit
______________

•  Brood
•  Granen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
•  Aardappels
•  Linzen
•  Bonen
______________

Gevogelte:
•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen

Vlees:
•  Rund
•  Varken
•  Lam
•  Diversen

Vis/Zeevruchten

Kazen

Eieren
______________

Paddenstoelen

Noten en Zaden

Dressings en
Sauzen


Kruiden en Specerijen
______________

Specials

Maten en
gewichten


Contact