i n t e r n a t i o n a a l i n t e r n a t i o n |
R E C E P T E N G A L E R I E
kleurrijke wereldgerechten |
I N T E r N A T I O N A A L I N T E R N A T I O N |
||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Argentinië Australië België Brazilie Bulgarije Canada Caraïben Chili China Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Griekenland Guatemala Hongarije Ierland India Indonesië Iran Israël Italië Japan Kazachstan Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Noorwegen Oostenrijk Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Tanzania Thailand Tibet Tjechië Turkije Tunesië Venezuela U.S.A. Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland |
- GEKRUIDE PEREN MET GRANAATAPPEL -
dessert,
4 p.,
internationaal
![]() 4 peren 1 granaatappel 1 el citroensap 2 el lichtbruine suiker 1/4 tl nootmuskaat 1/2 tl kaneelpoeder 2 el fijngehakte amandelen verse munt verder: een zachte kaas naar keuze Bereiding Schil de peren. Verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in schijfjes. Doe de schijfjes peer en de granaatappelzaden in een kom en sprenkel er het citroensap over. Schep het fruit voorzichtig om. Meng in een kommetje de bruine suiker, de nootmuskaat en het kaneelpoeder. Strooi het mengsel over het fruit en schep het weer voorzichtig om. Zet de kom afgedekt met plastic folie in de koelkast. Laat de smaken gedurende 1 uur intrekken. Schik het fruit op bordjes en garneer het dessert met fijngehakte amandelen en blaadjes munt. Vul het fruit aan met een paar stukjes of repen zachte kaas, zoals brie of camembert. naar boven
Home | Rubrieken: Hapjes: • Tapas • Appetizers Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ • Groenten • Fruit ______________ • Brood • Granen • Noedels • Pasta • Rijst • Aardappels • Linzen • Bonen ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen Vlees: • Rund • Varken • Lam • Diversen Vis/Zeevruchten Kazen Eieren ______________ Paddenstoelen Noten en Zaden Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Maten en gewichten Contact |