|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
GEBAKKEN ZALM MET MANGO EN AVOCADO
4 p., Colombia 4 zalmfilets 1 el olijfolie 1 tl gemalen komijn 1/4 tl chilipoeder zout en peper salsa: 1 avovado, geschild en in blokjes 1 mango, geschild en in blokjes 2 el limoensap 3 el verse koriander, gehakt zout en peper naar smaak Verwarm de oven voor (225 C). Wrijf de zalmfilets in met olijfolie en kruid ze met komijn, chilipoeder, zout en peper. Leg de filets met de huidzijde naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de filets 12 à 15 minuten (de juiste tijd is afhankelijk van de grootte en dikte van de filets). Maak ondertussen de salsa. Meng in een kom de avocado, mango, koriander, limoensap en zout. Koel de salsa tot gebruik. Serveer de zalmfilets met de salsa er gedeeltelijk op en gedeeltelijk naast. Lekker, vers, gezond, snel en gemakkelijk. |
Home Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |