R E C E P T E N G A L E R I E | kleurrijke wereldgerechten
|
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| 4 p., Brazilië 350 g rijpe ananas 250 g gare gamba's 400 g palmharten een handje munt een handje bladpeterselie, gehakt flinke hand rucola voor de vinaigrette: 2 el vloeibare honing 1 tl kaneel 1 tl mosterdpoeder 1/2 tl zeezout 1/2 tl peper 4 el ciderazijn 4 el zonnebloemolie Bereiding Doe de honing, kaneel, mosterdpoeder, zout en peper in een kommetje en roer ze tot een dikke pasta. Klop er geleidelijk de azijn door en daarna de olie. Meng in een kom de blokjes ananas, de gamba's, palmharten, munt en peterselie. Voeg er de rucola en de helft van de dressing aan toe en meng weer. Maak 4 bordjes of kommetjes op met de salade , sprenkel er de rest van de dressing over en serveer de salade.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |