|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland _____________ |
FRIJOLES REFRITOS
bonenbijgerecht, 4 p., Honduras 1 blikje rode kidneybonen 1 el gemalen komijn 3 el olie 1 el ui, fijngesneden 1 el groene paprika, fijngesneden 2 tenen knoflook, geperst of fijngesneden zout naar smaak optioneel: geraspte kaas Doe de rode kidneybonen met de vloeistof in het blik in de foodprocessor en pureer ze tot een egale substantie. Verhit de olie in een koekenpan en bak er op matige temperatuur de ui, paprika en knoflook in tot ze zacht zijn. Roer er de komijn door. Laat onder af en toe roeren het geheel zachtjes garen en indikken tot het de gewenste consistentie heeft bereikt. Voeg zout naar smaak toe. Garneer indien gewenst met geraspte kaas.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |