![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
R E C E P T E N G A L E R I E | kleurrijke wereldgerechten
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| 4 p., Engeland ![]() 300 g bulgur 1 rode chilipeper 100 g spinazieblad 4 lente-uitjes 1 bosje koriander 5 el olijfolie het sap van 1 citroen 2 rode paprika's in reepjes gesneden 2 perziken, in maantjes gesneden 1 avocado, in blokjes gesneden zout en peper 100 g feta verder: partjes citroen Bereiding Spoel de bulgur in een zeef onder stromend koud water. Breng een pan met water aan de kook en kook er de bulgur op middelhoog vuur 20 minuten in. Giet het kookwater af en spoel de bulgur opnieuw onder koud stromend water. Laat de bulgur goed uitlekken. Doe de chilipeper, spinazie, de lente-ui, de stengels van de koriander en 3/4 deel van de blaadjes, de helft van de olie en de helft van het citroensap in de foodprocessor en pulseer de ingrediënten tot een wat grove pasta. Het moet geen "soep" worden. Roer de pasta door de bulgur. Breng de bulgur op smaak met zout en peper. Verhit een grillpan en grill er de paprikareepjes en de maantjes perzik in tot ze grillstrepen vertonen (ca 5 minuten). Verdeel ze over de bulgur. Voeg de blokjes avocado toe en giet er de rest van het citroensap over. Verkruimel de feta over de salade. Druppel er de rest van de olijfolie over en garneer de salade met de bewaarde korianderblaadjes. Serveer er partjes ciroen bij.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |