![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
R E C E P T E N G A L E R I E
kleurrijke wereldgerechten |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
ERWTENMOUSSEROLLETJES IN PARMAHAM
voorgerecht, 4 p., Nederland ![]() voor 2 rolletjes per persoon: het sap van 1 citroen 100 g roomkaas 1 klein rode ui, geraspt 1 el verse munt, fijngehakt 8 schijfjes parmaham 2 el olijfolie 75 g veldsla of rucola 8 cherrytomaatjes verder: 8 prikkers Bereiding Blancheer de doperwten 3 minuten. Giet ze af, spoel ze met koud water en stamp ze fijn. Meng de erwten, de hefft van het citroensap, de roomkaas, de ui en de munt. Verdeel het mengsel over de schijfjes parmaham en rol die op. Meng de olijfolie en 1 eetlepel citroensap en voeg zout en peper naar smaak toe. Werk de dressing door de salade. Schil de sla op bordjes. Steek een prikker met daaraan een tomaatje in ieder rolletje. Schikl de rolletje op de bordjes met veldsla. |