R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E

kleurrijke wereldgerechten























































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland

______________
COQUILLES-CARPACCIO
appetizer, voorgerecht, 4 p., Frankrijk

reeks 515 (141K)



8 coquilles
1 rode peper
2 limoenen
2 el truffelolie
peper


Bereiding


Maak de coquilles schoon indien nodig.
Snijd de coquilles overdwars in dunne plakjes.
Snijd de rode peper zeer fijn nadat je het zaad en de zaadlijsten verwijderd hebt.

Meng het limoensap en de olie en roer er de fijngesneden rode peper door. Bestrijk 4 platte bordjes met het mengsel en leg er de schijfjes coquille op.
Bestrijk de bovenkant van de schijfjes ook met het limoen-olie-pepermengsel.

Bedek de bordjes losjes met aluminiumfolie en zet ze in de koelkast.
Laat ze zeker een uur in de koelkast staan.

Serveer de coquilles direct vanuit de koelkast. Verwijder de folie en geef de coquilles nog een draai peper.
Geef er sneedjes stokbrood bij en (eventueel) een mousserende witte wijn.


Info





Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________