![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
(SLOW COOKER RECEPT) 4 p., Amerika ![]() 800 g stoofvlees 4 koppen gemengde groenten bestaande uit: wortel, knolselderij, pastinaak alle drie in stukken gesneden verder: 1 flinke aardappel, in stukken gesneden 2 blaadjes laurier 1 el gedroogde tijm 2 el bloem 1 el mosterdpoeder 2 el zonnebloemolie, plus extra 1 stengel bleekselderij, fijngesneden 1 ui, in stukjes gesneden 4 tenen knoflook, fijngesneden 3 1/2 kop runderbouillon 2 el worcestershire sauce zout en peper 1 hoeveelheid "cheese and herb dumplings" klik hier voor het recept optioneel: 4 el maizena Bereiding Snijd de gemengde groente in stukken en doe ze met de aardappel, de laurierblaadjes en de tijm in de slow cooker. Doe het vlees in een kom en strooi er zout en peper over. Even omscheppen. Voeg de bloem en het mosterdpoeder toe. Schep het vlees om tot het aan alle kanten met het bloemmengsel bedekt is. Verhit op hoge temperatuur 2 el olie in een grote pan. Verlaag de temparatuur naar middenhoog, doe het vlees in de pan en bak het tot het aan alle kanten gebruind is ( 5 à 8 minuten). Voeg indien nodig extra olie toe. Schep het gebruinde vlees in de slow cooker. Maak de pan schoon en verhit er 1 el olijfolie in. Voeg de bleekselderij en de ui toe en bak ze al roerend 2 minuten. Voeg de knoflook toe en en ga door met bakken tot de stukjes ui zacht zijn (1 à 3 minuten). Voeg de bouillon en de worcestershire sauce toe en breng ze aan de kook. Giet het mengsel in de slow cooker en voeg wat zout en peper toe. Plaats het deksel op de slow cooker. Stel het apparaat in op stand 2 en de kooktijd op 4 1/2 uur. Bereid in de tussentijd de cheese and herb dumplings. Voeg na 3 1/2 uur de dumplimgs toe. Vind je de stew te dun voeg dan ook de maizena opgelost in 2 el koud water toe. Doe dit snel zodat er geen of nauwelijks warmteverlies optreedt. Na een uur zijn de dumplings goed doorgegaard. Verwijder de laurierblaadjes en proef of er nog zout en peper toegevoegd moeten worden. Garneer de stew met peterselie.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |