R E C E P T E N G A L E R I E | kleurrijke wereldgerechten
|
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| 6 p., Caraïben 900 g kleine aardappels of krieltjes 2 rode paprika's, zaad verwijderd en in blokjes gesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 1 sjalot, fijngesneden 3 bosuitjes, fijngesneden 1 milde groene chilipeper, zaad verwijderd en fijngesneden 1 teen knoflook, geperst 2 tl fijngesneden bieslook 2 tl fijngesneden basilicum 1 el fijngesneden peterselie 3 el lichte room 1 el mayonaise 1 tl Dijon-mosterd 1 1/2 tl suiker voor de garnering: fijngesneden bieslook chilipeperpoeder Bereiding Kook de aardappels beetgaar. Snijd de aardappels als ze afgekoeld zijn in blokjes van 2 1/2 centimeter. Laat krieltjes als je ze gebruikt intact. Doe de stukjes aardappel of krieltjes in een kom. Voeg alle groenten, alle kruiden, de chili en de knoflook toe. Meng in een kommetje de room, mayonaise, mosterd en suiker. Giet de dressing over de aardappels met toebehoren. Schep de ingrediënten voorzichtig om tot ze allen goed gemengd zijn. Garneer de salade met bieslook en chilipeperpoeder. naar boven
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |