![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
R E C E P T E N G A L E R I E | kleurrijke wereldgerechten
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Argentinië Australië België Brazilie Bulgarije Canada Caraïben Chili China Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Griekenland Guatemala Hongarije Ierland India Indonesië Iran Israël Italië Japan Kazachstan Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Noorwegen Oostenrijk Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Tanzania Thailand Tibet Tjechië Turkije Tunesië Venezuela U.S.A. Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| voorgerecht, 4 p., Brazilië voor het deeg: 200 ml kokosmelk 3 eieren 500 ml melk 250 ml olie 250 g tarwebloem 3 el maizena zout 1 zakje bakpoeder voor de vulling: 1 ui, fijngesneden 10 groene olijven, fijngesneden 1 kop tomatensaus 1 el oregano verder: 250 g rauwe, gerookte ham, kleingesneden 300 g mozzarella parmezaan oregano Bereiding Mix kokosmelk, eieren, melk, olie, maizena, zout en bakpoeder tot een egaal beslag. Meng voor de vulling de fijngesneden ui, de fijngesneden olijven, de tomatensaus en de oregano. Vet een bakvorm in met margerine en bestrooi die met bloem. Giet de helft van het beslag in de bakvorm. Verdeel er de fijgesneden ham en vervolgens de grof verbrokkelde of gesneden mozzarella over. Verdeel er de vulling van ui, olijven, tomatensaus en oregano over. Giet er de rest van het beslag over en bestrooi het geheel met geraspte kaas en oregano. Verwarm de oven voor op middelhoge temperatuur. Bak het gerecht 45 minuten.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Tapas • Appetizers Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ • Groenten • Fruit ______________ • Brood • Granen • Noedels • Pasta • Rijst • Aardappels • Linzen • Bonen ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen Vlees: • Rund • Varken • Lam • Diversen Vis/Zeevruchten Kazen Eieren ______________ Paddenstoelen Noten en Zaden Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Maten en gewichten Contact ______________ |