R  E  C  E  P  T  E  N  G  A  L  E  R  I  E
kleurrijke wereldgerechten




































Internationaal

Landen:


Afghanistan
Algerije
Argentinië
Australië
België
Brazilie
Bulgarije
Canada
Caraïben
Chili
China
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Griekenland
Guatemala
Hongarije
Ierland
India
Indonesië
Iran
Israël
Italië
Japan
Kazachstan
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Noorwegen
Oostenrijk
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Tanzania
Thailand
Tibet
Tjechië
Turkije
Tunesië
Venezuela
U.S.A.
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland
______________
-  BAURU AO FORNO  -
voorgerecht, 4 p., Brazilië

voor het deeg:
200 ml kokosmelk
3 eieren
500 ml melk
250 ml olie
250 g tarwebloem
3 el maizena
zout
1 zakje bakpoeder

voor de vulling:
1 ui, fijngesneden
10 groene olijven, fijngesneden
1 kop tomatensaus
1 el oregano

verder:
250 g rauwe, gerookte ham, kleingesneden
300 g mozzarella
parmezaan
oregano


Bereiding


Mix kokosmelk, eieren, melk, olie, maizena, zout en bakpoeder tot een egaal beslag.
 
Meng voor de vulling de fijngesneden ui, de fijngesneden olijven, de tomatensaus en de oregano.

Vet een bakvorm in met margerine en bestrooi die met bloem.
Giet de helft van het beslag in de bakvorm.
Verdeel er de fijgesneden ham en vervolgens de grof verbrokkelde of gesneden mozzarella over.
Verdeel er de vulling van ui, olijven, tomatensaus en oregano over.
Giet er de rest van het beslag over en bestrooi het geheel met geraspte kaas en oregano.

Verwarm de oven voor op middelhoge temperatuur. Bak het gerecht 45 minuten.


Info
















naar boven


Home

Rubrieken:

Hapjes:
•  Tapas
•  Appetizers

Voorgerechten:
•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

•  Groenten
•  Fruit
______________

•  Brood
•  Granen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
•  Aardappels
•  Linzen
•  Bonen
______________

Gevogelte:
•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen

Vlees:
•  Rund
•  Varken
•  Lam
•  Diversen

Vis/Zeevruchten

Kazen

Eieren
______________

Paddenstoelen

Noten en Zaden

Dressings en
Sauzen


Kruiden en Specerijen
______________

Specials

Maten en
gewichten


Contact
______________