R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E
 
kleurrijke wereldgerechten




































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland
______________
 AVOCADOSOEP
koud voorgerecht, 4 p., Caraïben





2 avocado's, geschild en pit verwijderd
1 teentje knoflook
1 el limoensap
1 el zure room
zout en versgemalen zwarte peper
enkele druppels (of meer) tabasco
een paar stengels bieslook, fijngeknipt
3/4 l kippenbouillon
 
Bereiding


Doe het vruchtvlees van de avocado's, de knoflook, het limoensap, de zure room, zout en peper en de helft van de bouillon in de blender  en pureer ze.
Voeg de rest van de bouillon toe en roer die erdoor.
Breng de soep op smaak met tabasco.
Proef of er nog zout en preper toegevoegd moetenj worden.

Laat de soep in de koelkast minimaal een uur afkoelen.

Garneer de soep voor je die serveert met fijngeknipte bieslook.


Info











Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________