R E C E P T E N G A L E R I E
| kleurrijke wereldgerechten
|
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| koud voorgerecht, 4 p., Caraïben 2 avocado's, geschild en pit verwijderd 1 teentje knoflook 1 el limoensap 1 el zure room zout en versgemalen zwarte peper enkele druppels (of meer) tabasco een paar stengels bieslook, fijngeknipt 3/4 l kippenbouillon Bereiding Doe het vruchtvlees van de avocado's, de knoflook, het limoensap, de zure room, zout en peper en de helft van de bouillon in de blender en pureer ze. Voeg de rest van de bouillon toe en roer die erdoor. Breng de soep op smaak met tabasco. Proef of er nog zout en preper toegevoegd moetenj worden. Laat de soep in de koelkast minimaal een uur afkoelen. Garneer de soep voor je die serveert met fijngeknipte bieslook.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |