R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E
 
kleurrijke wereldgerechten




































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland
______________
 AVOCADO-SINAASAPPELSALADE MET KIP
salade, 2 p., Caraïben




2 stukken kipfilet
1 avocado
ijsbergsla
2 sinaasappels
1 kleine ui
1 citroen
2 el azijn
2 el olijfolie
zout en peper
 
Bereiding


Schik de sla op de borden.

Pel de avocado en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in stukjes.
Giet er citroensap over om verkleuring te voorkomen.

Pel de sinaasappels, verdeel ze in partjes en snijd de partjes in stukjes. Vang daarbij vrijkomend sap op.

Schik de stukjes sinaasappel en avocado op de bedjes sla.

Maak een dressing van het opgevangen sinaasappelsap, de olie, de azijn en zout en peper. Giet de dressing over beide salades.

Spoel de kipfilets af en dep ze droog. Snijd de filets in lange repen.

Pel de ui en snijd die fijn.

Verhit wat olie in een pan en bak er de stukjes ui en de repen kip in.
Voeg zout en peper naar smaak toe.

Verdeel het kip-uimengsel over de borden.


Info











Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________