![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
R E C E P T E N G A L E R I E
kleurrijke wereldgerechten |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
AVOCADO MET GEROOKTE VIS
appetizer 4 p., starter 2 p., Ghana ![]() 225 gerookte vis 4 eieren, hardgekookt, eigeel en eiwit gescheiden 1/4 kop melk 1/4 kop limoensap een klein beetje suiker (1/4 tl) 1/2 tl zout 1/3 kop plantaardige olie 2 el olijfolie 2 rijpe avocado's 1 grote rode paprika Verwijder de huid en graten van de vis en vlok het visvlees met een vork. Doe de eidooiers en de melk in een kom en plet/pureer de eidooiers tot een egale pasta. Voeg de suiker, zout en 1 eetlepel limoensap toe en klop ze met een garde door de eidooierpasta. Voeg vervolgens terwijl je stevig klopt beetje voor beetje (1 theelepel tegelijk) de plantaardige olie toe. Voeg op dezelfde geleidelijke manier de olijfolie toe. Hak het eiwit fijn en voeg het samen met de visvlokken aan de kom toe. Meng alles grondig maar behoedzaam. Snijd vlak voor het serveren de avocado's doormidden en verwijder de pitten. Vul de holtes met het vismengsel. Garneer met peper of pimento. Doe het overige limoensap in een kommetje zodat ieder naar snaak nog limoensap toe kan voegen.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |