I N T E R N A T I O N A A L I N T E R N A T I O N A A L I N T E R N |
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
I N T E R N A T I O N A A L I N T E R N A T I O N A A L I N T E R N |
||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
4 p 400 g rauwe garnalen, schoongemaakt 2 avocado's 250 g kerstomaatjes 1 zakje gemengde sla 2 sjalotten 4 el citroensap 1 tl honing zout en peper 4 el extra vergine olijfolie Bereiding Laat diepvriesgarnalen bijtijds ontdooien. Was de tomaatjes en halveer ze. Snipper de sjalotten. Meng het citroensap, de honing en zout en peper. Klop er drie eetlepels olijfolie door. Roer de sjalotten door de vinaigrette. Halveer de avocado's in de lengte en verwijder de pit. Schil de avocado's en snijd het vruchtvlees klein. Meng de stukjes avocado met de halve tomaatjes, de blaadjes sla en de vinaigrette. Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan. Bak er de garnalen al roerend 2 à 3 minuten in. Breng ze op smaak met zout en peper. Schep de garnalen op de salade. Een fantastische salade. Bak de garnalen niet te lang, want dan worden ze taai. De avocado's moeten mooi rijp en romig zijn. naar boven
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |