R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E

kleurrijke wereldgerechten


























































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland

______________
AUSTRALISCHE PEULTJES
groentebijgerecht, 4 p., Australië





1/3 kop amandelschaafsel.
1/4 kop honing
20 g boter
2 tl vers citroensap
400 g peultjes


Bereiding


Verwarm de (oven)grill voor (middelhoog).

Spreid het amandelschaafsel uit op een bakplaat en plaatsdie onder de grill. Neem de bakplaat onder de grill vandaan zodra het schaafsel licht goudgeel/bruin  gekleurd is (33n paar minuten)   Blijf erbij ant het schaafsel kan snel verbranden.

Doe de honing, de boter en het citroensap in een pan en laat terwijl je roert top middelhoge temperatuur  en schud de pan zodat ze met het honing boter citroenmengsel bedekt raken.

Zet het deksel op de panen laat de peult jes garen tot ze beetgaar zij en nog hheldergoren kleuren (2 à 3 minuten) .
Voeh te amdelschaal aan de peultejes toe en meng ze. Dan direkt servern.


Info











Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________