R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E

kleurrijke wereldgerechten



























































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland

______________

AREPAS CON SALMON Y CAMARONES
Arepas met zalm en garnalen, 4 stuks, Colombia

 
voor 4 arepas (van 15 cm)
:
1 kop voorgekookt maismeel
1 kop warm water
een snuf zout
2 el boter

voor de topping:
120 g gerookte zalmfilet. in stukjes
16 gekookte garnalen
3/4 kopmayonaise
1 el mosterd
1/2 kop verse koriander, gehakt
1 teen knoflook, geperst
1/4 kop ui, geraspt
1 citroen
zout en peper
1/4 tl gemalen komijn

voor de garnering:
 verse koriander, gehakt


Bereiding


Klik hier voor de bereiding van de arepas.

Meng in een kom de mayonaise, mosterd, koriander, knoflook, komijn, citroensap en ui.

Snijd de gerookte zalm en de garnalen in stukjes en vouw die door het mayonaisemengsel. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Leg de arepa's op een serveerschaal of op bordjes en en schik er een deel van de zalm- garnalentopping op.

Garneer de topping met met fijngehakte koriander.


Info













naar boven
a6 arepas Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________