R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E


kleurrijke wereldgerechten

























































































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland

______________
 ANANAS, BLAUWE BESSEN EN AVOCADOSALADE
4 p., V.S.





1 kop verse ananas, in blokjes gesneden
1 kop blauwe bessen
1 avocado, in blokjes gesneden
1 komkommer in blokjes
4 el gehakte amandelen
(boter)sla
4 el olijfolie
3 el citroensap
2 el maple syrup

voor de garnering( optioneel):
1/2 el maanzaad


Bereiding


Doe de blokjes ananas, avocado, komkommer en de blauwe bessen in een kom en meng ze.

Klop een dressing van de olijfolie, het citroensap en de maple syrup. Voeg er wat zout en peper aan toe.
Giet de dressing over de ingrediënten in de kom en schep het geheel voorzichtig om.
Laat de salade in de koelkast enige tijd op smaak komen.

Rooster de amandelen in een droge koekenpan. Hak ze grof als ze afgekoeld zijn.

Maak een serveerschaal op met de sla en de gekoelde salade.
Strooi er de gehakte amandelen en (optioneel) het maanzaad over.


Info













naar boven
Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________