|
R E C E P T E N G A L E R I E
kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
4 p., V.S. 1 kop verse ananas, in blokjes gesneden 1 kop blauwe bessen 1 avocado, in blokjes gesneden 1 komkommer in blokjes 4 el gehakte amandelen (boter)sla 4 el olijfolie 3 el citroensap 2 el maple syrup voor de garnering( optioneel): 1/2 el maanzaad Bereiding
Doe de blokjes ananas, avocado, komkommer en de blauwe bessen in
een kom en meng ze.
Klop een dressing van de olijfolie, het citroensap en de maple syrup. Voeg er wat zout en peper aan toe. Giet de dressing over de ingrediënten in de kom en schep het geheel voorzichtig om. Laat de salade in de koelkast enige tijd op smaak komen. Rooster de amandelen in een droge koekenpan. Hak ze grof als ze afgekoeld zijn. Maak een serveerschaal op met de sla en de gekoelde salade. Strooi er de gehakte amandelen en (optioneel) het maanzaad over. naar boven
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |