|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
voorgerecht/bijgerecht 4 p., Amerika 1 k aardperen, schoon geborsteld 3 el olijfolie plus extra een flinke hand rucola 1 à 2 el wijnazijn 40 g pecorino, geraspt citroensap peper en zout Bereiding Verwarm de oven voor (180 C). Leg de aardperen in een braadslee of ovenschaal. Besprenkel ze met de olijfolie, bestrooi ze met zout en schep ze om. Zet de braadslee in de oven. Rooster de aardperen tot ze goudbruin zijn en zacht aanvoelen (45 minuten). Schep na een half uur de aardperen nog een keer om. Laat de aardperen iets afkoelen. Snijd grote aardperen doormidden of in vieren. Doe de aardperen, rucola, pecorino, olie, azijn en een flinke kneep citroensap in een kom en schep ze om tot ze goed gemengd zijn. Serveer de salade als die nog lauwarm is.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |