I N T E R N A T I O N A A L I N T E R N A T I O N A A L I N T E R N |
R E C E P T E N G A L E R I E
kleurrijke wereldgerechten |
I N T E r N A T I O N A A L I N T E R N A T I O N A A L I N T E R N |
||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
AARDBEIEN MET LIMOEN EN BASILICUM
dessert, 4 p.,
internationaal
![]() 500 g aardbeien 15 à 20 g verse basilicum 1 limoen 2 à 3 el poedersuiker slagroom Was de aardbeien, droog ze en verwijder de kroontjes. Snijd de aardbeien doormidden. Rasp het groene gedeelte van de limoenschil en pers de helft van de vrucht uit. Scheur de basilicumblaadjes in stukjes. Doe de gehalveerde aardbeien, de limoenrasp, het limoensap en de basilicum in een kom en schep het geheel voorzichtig om. Zet de kom in de koelkast zodat de smaken kunnen intrekken en de vruchten kunnen koelen (ca 1 uur). Klop al dan niet gezoete slagroom lobbig (hoeveelheid slagroom en hoeveelheid suiker naar keuze). Serveer iedere portie aardbeien met een dot slagroom. naar boven
>
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |