R E C E P T E N G A L E R I E | kleurrijke wereldgerechten
|
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
|
ZEEBAARS MET MACADEMIAKORST EN MANGO
hoofdgerecht, 2 p , Chili
450 g zeebaarsfilet 1 el olijfolie zout en peper naar smaak voor de korst: 1/2 kop macadamia-noten 1/4 kop panko (Japans broodkruim) 1 el olijfolie zout en peper naar smaak voor de mango-saus: 1/2 mango 1/2 kop slagroom 1 tl citroensap Bereiding Kruid de visfilets met zout en peper. Bak de zeebaarsfilets aan beide kanten aan in een met 1 el olijfolie verhitte koekenpan. Leg de filets in een ovenbestendige schaal en laat ze in de oven verder garen. Hak ondertussen de macadamia-noten fijn en meng ze met het broodkruim, de olijfolie en wat zout en peper. Snijd of hak het vruchtvlees van de mango fijn en roer er de slagroom en wat citroensap door. Neem de filets uit de oven als ze nog niet helemaal gaar zijn en breng er een laagje notenmengsel op aan. Zet de schaal terug in de oven. Neem er de schaal weer uit zodra er een mooie (licht)bruine korst is ontstaan. Schep wat mangosaus over de vis. Schep de rest ernaast. Direkt serveren. Info naar boven
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |