R   E   C   E   P   T   E   N   G   A   L   E   R   I   E

kleurrijke wereldgerechten




































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland
______________

ZEEBAARS MET MACADEMIAKORST EN MANGO

hoofdgerecht, 2 p , Chili


450 g zeebaarsfilet
1 el olijfolie
zout en peper naar smaak

voor de korst:
1/2 kop macadamia-noten
1/4 kop panko (Japans broodkruim)
1 el olijfolie
zout en peper naar smaak

voor de mango-saus:
1/2 mango
1/2 kop slagroom
1 tl citroensap


Bereiding

Kruid de visfilets met zout en peper.
Bak de zeebaarsfilets aan beide kanten aan in een met 1 el olijfolie verhitte koekenpan.

Leg de filets in een ovenbestendige schaal en laat ze in de oven verder garen.

Hak ondertussen de macadamia-noten fijn en meng ze met het broodkruim, de olijfolie en wat zout en peper.

Snijd of hak het vruchtvlees van de mango fijn en roer er de slagroom en wat citroensap door.

Neem de filets uit de oven als ze nog niet helemaal gaar zijn en breng er een laagje notenmengsel op aan.
Zet de schaal terug in de oven. 
Neem er de schaal weer uit zodra er een mooie (licht)bruine korst is ontstaan.

Schep wat mangosaus over de vis. Schep de rest ernaast.

Direkt serveren.


Info

 













naar boven
Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________