|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
|
||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
bij- of nagerecht, 4 p., Israël 600 g watermeloen, in plakjes of schijfjes 200 g feta 4 el olijfolie 1 à 2 el balsamicolazijn (wit) 2 el munt, in reepjes zout en peper Strooi de reepje munt over Bereiding Was de watermeloen. Schil de watermeloen niet. De groene schil geeft kleur aan het gerecht. Snijd de meloen in handelbare plakjes of schijfjes en verdeel ze over 4 borden. Verkruimel de feta tamelijk grof boven de plakjes meloen.. Meng de olijfolie en de balsamicoazijn en besprenkel er de stukjes meloen en feta mee. Strooi er de reepjes /stukjes munt over en zout en peper naar smaak. . |
Home Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |