|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| 4 p., Hongarije 200 g gerookte bacon, in blokjes 500 pasta (van gebroken lasagnevellen) 500 g zelfgemaakte kaas: Cottage cheese/Hüttenkäse 4 dl zure room/crème fraïche Bereiding Maak de kaas vooraf. Klik hier voor het recept. Sauteer de blokjes bacon in een droge pan. Neem ze er met een schuimspaan uit als ze hun vet afgegeven hebben. Breek de lasagnevellen in stukken van ongeveer dezelfde grootte. Kook de gebroken stukken pasta in een pan licht gezouten water beetgaar. Laat de gekookte pasta uitlekken en doe die vervolgens in de pan met het baconvet. Voeg de curd kaas toe en meng die met het baconvet en de pasta. Verwarm de oven voor (220 C). Doe het pastamengsel in een vuurvaste schaal en druppel er het grootste deel van de losgeklopte zure room of crème fraîche over. Plaats de schaal of kom in de oven en stel de baktijd in op 10 à 15 minuten. Strooi tegen het einde van de baktijd de stukjes bacon over het gerecht. Serveer het gerecht met de rest van de zure room/crème fraîche.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |
---|