|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| 4 p., Hongarije 500 g verse spinazie 3 el balsamicoazijn 1/2 dl olijfolie 1 el honing 1 el cranberryjam of andere soort bessenjam 200 g zachte geitenkaas, in plakken of rondjes 200 g rode druiven, gehalveerd zout en zwarte peper, naar smaak optioneel: walnoten, grof gebroken Bereiding Was de spinazie indien dat nog niet gebeurd is en laat die goed uitlekken en drogen. Klop een dressing van de balsamico, olijfolie, honing, cranberryjam, wat zout en wat peper. Schik de spinazie op borden en verdeel er de gehalveerde druiven en de plakjes of rondjes geitenkaas over. Schenk de dressing over de salade en strooi er indien gewenst wat grof gebroken walnoten over.
De walnoten zijn niet authentiek maar ik miste een knabbelingrediënt in deze verder toch wel
bijzondere salade.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |
---|