R  E  C  E  P  T  E  N  G  A  L  E  R  I  E

kleurrijke wereldgerechten










































































Internationaal

Landen:

Afghanistan
Algerije
Angola
Argentinië
Armenië
Australië
België
Bolivia
Brazilië
Bulgarije
Cambodja
Canada
Caraïben
Chili
China
Colombia
Cuba
Denemarken
Duitsland
Egypte
Engeland
Filipijnen
Finland
Frankrijk
Georgië
Ghana
Griekenland
Guatemala
Honduras
Hongarije
Ierland
IJsland
India
Indonesië
Irak
Iran
Israël
Italië
Japan
Jordanië
Kazachstan
Kenia
Korea
Kroatië
Libanon
Maleisië
Marokko
Mexico
Nederland
Nepal
Nicaragua
Nigeria
Noorwegen
Oekraïne
Oostenrijk
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Portugal
Roemenië
Rusland
Saoedi-Arabië
Schotland
Senegal
Spanje
Sri Lanka
Suriname
Tanzania
Thailand
Tibet
Tsjechië
Tunesië
Turkije
Venezuela
Verenigde Staten
Vietnam
Zuid-Afrika
Zweden
Zwitserland
______________
SNELLE MEXICAANSE TORTILLAWRAP MET GEHAKT
snack/hoofdgerecht, 8 stuks, Mexico

reeks 515 (141K)



8 tortilla's
4 teentjes knoflook, geperst
1 flinke el cajunkruiden
2 uien, in stukjes gesneden
200 g geraspte cheddar of belegen kaas
1 zakje verse roerbakgroente à 400 g
1 blikje rode kidneybonen
500 g gehakt
zout en peper naar smaak
een beetje olie


Bereiding


Verhit wat olie in een koekenpan en bak daarin het gehakt rul. Kruid het  met zout en peper.
Voeg de ui, de knoflook, de cajunkruiden en zout naar smaak  toe en bak ze vijf minuten mee.

Wikkel aluminiumfolie om het stapeltje tortilla's en verwarm ze 8 à 10 minuten in de tot 150 C voorverwarmde oven.

Roerbak de verse groenten 3 à 4 minuten op hoog vuur. Doe er de kidneybonen bij en roerbak ze 2 minuten mee.
Schep op iedere tortilla een deel vasn het groenten-kidneybonenmengsel  en daarop een deel van het gehaktmengsel. Strooi er geraspte cheddar over.

Rol de tortilla's op en serveer ze met een groene salade.


Info














Home

Rubrieken:

Hapjes:

•  Appetizers
•  Tapas

Voorgerechten:

•  Starters
•  Soepen

Salades

Desserts

Gebak
______________

Fruit

Groenten
______________

•  Aardappels
•  Bonen
•  Brood
•  Granen
•  Linzen
•  Noedels
•  Pasta
•  Rijst
______________

Gevogelte:

•  Kalkoen
•  Kip
•  Diversen
______________

Vlees:

•  Lam
•  Rund
•  Varken
•  Diversen
______________

Eieren

Kazen

Vis/zeevruchten
______________

Noten en zaden

Paddenstoelen
______________

Dressings en
Sauzen


Kruiden en
Specerijen

______________

Specials

Termen en
technieken


Maten en
gewichten


Varia

Deze website
(introductie)


Reageren
______________