R E C E P T E N G A L E R I E | kleurrijke wereldgerechten
|
Internationaal | Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________
| snack/hoofdgerecht, 8 stuks, Mexico 8 tortilla's 4 teentjes knoflook, geperst 1 flinke el cajunkruiden 2 uien, in stukjes gesneden 200 g geraspte cheddar of belegen kaas 1 zakje verse roerbakgroente à 400 g 1 blikje rode kidneybonen 500 g gehakt zout en peper naar smaak een beetje olie Bereiding Verhit wat olie in een koekenpan en bak daarin het gehakt rul. Kruid het met zout en peper. Voeg de ui, de knoflook, de cajunkruiden en zout naar smaak toe en bak ze vijf minuten mee. Wikkel aluminiumfolie om het stapeltje tortilla's en verwarm ze 8 à 10 minuten in de tot 150 C voorverwarmde oven. Roerbak de verse groenten 3 à 4 minuten op hoog vuur. Doe er de kidneybonen bij en roerbak ze 2 minuten mee. Schep op iedere tortilla een deel vasn het groenten-kidneybonenmengsel en daarop een deel van het gehaktmengsel. Strooi er geraspte cheddar over. Rol de tortilla's op en serveer ze met een groene salade.
Home | Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |