|
R E C E P T E N G A L E R I E kleurrijke wereldgerechten |
| ||
---|---|---|---|---|
Internationaal Landen: Afghanistan Algerije Angola Argentinië Armenië Australië België Bolivia Brazilië Bulgarije Cambodja Canada Caraïben Chili China Colombia Cuba Denemarken Duitsland Egypte Engeland Filipijnen Finland Frankrijk Georgië Ghana Griekenland Guatemala Honduras Hongarije Ierland IJsland India Indonesië Irak Iran Israël Italië Japan Jordanië Kazachstan Kenia Korea Kroatië Libanon Maleisië Marokko Mexico Nederland Nepal Nicaragua Nigeria Noorwegen Oekraïne Oostenrijk Pakistan Paraguay Peru Polen Portugal Roemenië Rusland Saoedi-Arabië Schotland Senegal Spanje Sri Lanka Suriname Tanzania Thailand Tibet Tsjechië Tunesië Turkije Venezuela Verenigde Staten Vietnam Zuid-Afrika Zweden Zwitserland ______________ |
bijgerecht, 4 p., België 1 k schorseneren 300 g champignons 50 g boter 2 el tomatenpuree 1 el fijngehakte dragon zout en peper Bereiding Schil de schorseneren. Doe dat onder stromend koud water, dan worden je handen een stuk minder smerig en plakkerig. Verwijder de uiteinde van de schorseneren. Snijd de schorseneren in stukken van een centimeter of 4 en doe ze direkt in een pan met water en een flinke scheut citroensap. Dit om het verkleuren tegen te gaan. Breng het water aan de kook en kook de schorseneren tot ze gaar zijn (15 minuten of iets langer). Snijd terwijl de schorseneren koken de champignons in niet te kleine stukken. Laat de schorseneren goed uitlekken. Verhit de boter in een koekenpan en stoof er de uitgelekte schorseneren en de stukken champignon circa 10 minuten in. Voeg na een minuut of vijf de tomatenpuree en de dragon toe. Breng het gerecht verder op smaak met zout en peper. |
Home Rubrieken: Hapjes: • Appetizers • Tapas Voorgerechten: • Starters • Soepen Salades Desserts Gebak ______________ Fruit Groenten ______________ • Aardappels • Bonen • Brood • Granen • Linzen • Noedels • Pasta • Rijst ______________ Gevogelte: • Kalkoen • Kip • Diversen ______________ Vlees: • Lam • Rund • Varken • Diversen ______________ Eieren Kazen Vis/zeevruchten ______________ Noten en zaden Paddenstoelen ______________ Dressings en Sauzen Kruiden en Specerijen ______________ Specials Termen en technieken Maten en gewichten Varia Deze website (introductie) Reageren ______________ |